button-fbbutton-ln
logo

het tekstbureau van waarachter gepassioneerde tekstschrijvers zich verliezen in hun pennenvruchten. Lees meer.

Vlogs

 

vlog (vlogde, heeft gevlogd): een video weblog, oftewel een filmpje gemaakt met selfiestick en telefoon 

Hoewel de vlogdiensten ook al worden uitgelicht onder ‘Wat doen wij?‘, verdient het vloggen toch een eigen pagina. Het is namelijk een weinig voorkomende combi: een schrijfster die vlogt. Veel tekstschrijvers begeven zich graag achter de schermen, daar zijn ze in hun element.
Eén van onze tekstschrijvers (Jenneke) is echter een kei in het maken van video’s waarin ze op een authentieke manier een product, dienst, evenement of bedrijf vastlegt met haar vlogcamera. Zo gaat ze onder andere maandelijks voor VVV Zuid-Limburg op bezoek bij Limburgse attracties, probeert ze massages uit bij Thermae 2000 en vlogt ze tijdens de podiumavonden van Deel Je Verhaal.

 

Waarom werkt dit?

De combinatie bloggen en vloggen blijkt een goede marketingstrategie. De woorden van de blog zorgen voor een goede vindbaarheid in Google, mits op de juiste manier en regelmatig toegepast, en de vlog trekt publiek van social media naar je website. Onze Jenneke kan het beide: schrijven én vloggen, maar dat betekent niet dat bij elke vlog een stuk tekst moet. Klanten zoals IBA Parkstad huren haar ook gewoon in om vlotte filmpjes te maken van hun projecten. Bij sommige doelgroepen werken bewegende beelden nu eenmaal beter dan teksten. Jenneke zit graag met je samen om de ideale strategie te bedenken voor jou, je bedrijf en budget. 
Hoe dat precies in z’n werk gaat met dat vloggen, lees je hier

Doe anders even een theetje met Jenneke, als je meer wil weten.