button-fb
logo

het tekstbureau van waarachter gepassioneerde tekstschrijvers zich verliezen in hun pennenvruchten. Lees meer.

Vlogs en vlogworkshops

vlog (vlogde, heeft gevlogd): een video weblog, oftewel een filmpje gemaakt met selfiestick en telefoon

Veel tekstschrijvers begeven zich graag achter de schermen, daar zijn ze in hun element. Hier bij Lettergeniek niet; hier vloggen we omdat we weten wat de impact is van bewegend beeld bij je tekst. Dat doen we graag op een authentieke manier voor andere bedrijven om zo hun product, dienst, evenement of bedrijf vast te leggen op video vanuit de ogen van de ‘normale mens’. Naast dat je ons kunt inhuren om voor/met jou te komen vloggen, verzorgen we ook vlogworkshops voor groepen en particulieren die graag een professionaliseringsslag willen maken. Klik hier voor een glimp van de Lettergenieke vloggers.

 

Waarom werkt dit?

De combinatie bloggen en vloggen blijkt een goede marketingstrategie. De woorden van de blog zorgen voor een goede vindbaarheid in Google, mits op de juiste manier en regelmatig toegepast, en de vlog trekt publiek van social media naar je website. Onze Jenneke en Anne kunnen het beide: schrijven én vloggen. Daarnaast werken er bij Lettergeniek nog andere vloggers, maar die schrijven niet, en schrijvers, maar die vloggen niet. Dat betekent overigens niet dat bij elke vlog een stuk tekst moet. Klanten zoals IBA Parkstad huren ons ook gewoon in om alleen vlotte filmpjes te maken van hun projecten. Bij sommige doelgroepen werken bewegende beelden nu eenmaal beter dan teksten. Wij zitten graag met je samen om de ideale strategie te bedenken voor jou, je bedrijf en budget.

Hoe dat precies in z’n werk gaat met dat vloggen, lees je hier.

Vlogger inhurenVlogworkshops

 

Stijl van Anne: vlot, serieus, vrolijk


Specialiteit: sfeerverslagen
Kenmerkend: vlotte babbel, neuspiercing, krullen
Favoriete onderwerpen: duurzaamheid, (vegan) eten, dieren, cultuur, kunst, muziek

Vlogger inhurenVlogworkshops

Studeren vanuit thuis: e-book Vloggen voor Beginners

Geen zin in het volgen van een live workshop, maar leer jij het vloggen liever vanaf je veilige thuishaven, op je eigen tempo? Bestel dan het e-book Vloggen voor Beginners van Lettergeniek nu eenvoudig via onderstaande button en ontvang de syllabus digitaal. In dit e-book leer je alles over manieren van vloggen, je onderwerpen en aanspreektoon, het opstellen van een vlogplan, audio, licht, framing, presentatie, privacygevoeligheid en montage.

Kosten e-book: €29,-
Kosten e-book inclusief een maand lang onbeperkt online begeleiding en feedback op je vlogs en montages: €109,-