button-fbbutton-ln
logo

het tekstbureau van waarachter gepassioneerde tekstschrijvers zich verliezen in hun pennenvruchten. Lees meer.

VACATURE: Personal assistant

Ben jij de creatieve regelneef die tekstbureau Lettergeniek nog mist? Schrijf je graag, maar ben je ook goedgebekt en assertief als PA? Dan zoeken wij jou. Als personal assistant ben je Lettergenieks rechterhand. Je taken variëren continu, dus sleur zal ver te zoeken zijn. Je zult klantgesprekken voeren, mails beheren, meedenken over en verbeteren van de bedrijfsvoering, freelancers aansturen, administratie op orde houden… om maar wat te noemen. En als je kunt schrijven, mag je schrijven, of misschien zelfs eindredactie uitvoeren. Als je nu op je stoel heen en weer stuitert, dan ben jij misschien de nieuwe veer in onze inkt.

 

 

 

 

 

Dit bieden wij:

* Een gevarieerde baan voor 16-20 uur per week (doorgroeimogelijkheden tot meer uren), in het centrum van Heerlen;
* Mogelijkheden tot thuis werken (als je lief bent);
* Werkdagen in overleg;
* Informele sfeer;
* Marktconform salaris;
* Mogelijkheden tot door-ontwikkelen binnen het tekstschrijven, indien gewenst;
* Veel zelfstandigheid en leermogelijkheden. Immers: talenten en krachten zijn er om benut te worden; de rest om van te leren en te ontwikkelen.

Dit vragen wij:

* HBO-denkniveau;
* Ervaring als personal assistant of aantoonbaar handig op een functie waarin je continu switcht van bezigheid;
* Makkelijk en duidelijk in sociaal contact (met oa klanten, zowel live als per e-mail);
* Creatief, assertief, een hang naar persoonlijke ontwikkeling;
* Rijbewijs en eigen auto;
* Liefde voor thee en chocolade of de wil dit te ontwikkelen;
* Iemand die zelf nadenkt over oplossingen, stressbestendig is, secuur werkt, flexibel is, houdt van aanpakken en lef heeft;
* Ervaring met tekstschrijven en/of eindredactie is een pré, maar geen must;

* Humor.

Lettergeniek – creatieve tekstprodukties

‘Lettergeniek is het creatieve tekstbureau van waarachter gepassioneerde tekstschrijvers zich verliezen in hun pennenvruchten.’ Aan Lettergeniek is een aantal vaardige tekstschrijvers verbonden dat in een unieke, creatieve stijl schrijft, meedenkt en uit handen neemt. Zowel commercieel als redactioneel. Denk aan interviews voor magazines, (het redigeren van) verhalen/boeken of spontane vlogs over diensten of producten. We kijken altijd welke tekstschrijver het beste bij welke tekst past.

Wij schrijven vanuit Heerlen (Limburg) voor opdrachtgevers in heel Nederland. Bovendien zijn we supergezellig! Je zult maar zo’n norse, verbitterde taal-betweter naast je op kantoor hebben…
Jenneke van Genechten is oprichter en hoofdredacteur bij Lettergeniek. Zij is tevens bezig met het up and running krijgen van een tweede bedrijf in coaching en healing.

Interesse?

Ben je rechterhand die net iets meer doet dan gevraagd? De crème tussen de Oreo?
Stuur dan vóór 31 december 2018 een e-mail naar jenneke@lettergeniek.nl t.a.v. Jenneke van Genechten, met daarin je CV en een persoonlijke brief met je motivatie en het beste boek dat je ooit hebt gelezen. Wellicht nodigen we je dan uit voor een gesprek met proefopdracht.

Ps. Jawel, deze vacature laat nog veel ruimte voor vragen. De baan zal zichzelf nog gaan vormgeven, dus enige flexibiliteit en assertiviteit is fijn.

 

Kunnen we nog iets anders voor je betekenen?
SchrijvenRedigerenBladen makenVloggen

Reacties

 1. Marion Dijkstra says:

  Hallo Jenneke,

  Alleen al de omschrijving van jullie vacature laat mijn hart sneller kloppen.

  Ik heb interesse in de functie als personal assistent.

  Omdat ik geen ervaring heb als personal assistent noch met tekstschrijven en/ of eindredactie hoef dat niet te zeggen dat het er niet bij mij inzit.
  Vooral als personal assistent acht ik mezelf wel al capabel genoeg om met de juiste omstandigheden spoedig in de functie te kunnen groeien.
  Mijn hang naar persoonlijke ontwikkeling is groot en als mens hecht ik verder veel waarde aan een gezonde werkomgeving waar respectvol samenwerking en samen de kar trekken centraal staan.
  Mede door zelf reflectie , “Mens ken u zelf” en mekaar durven blijven aanspreken welke voor mij cruciale en vruchtbare tools zijn om samen een brug te kunnen slaan en te kunnen blijven verbinden.
  Kijken naar de mogelijkheden en uitdagingen aangaan.

  Gezien mijn huidige onervarenheid als personal assistent maar wel de overtuiging hebbende dat ik dit kan zou ik willen voorstellen om de gevraagde taken als personal trainer voor een bepaalde tijd onbetaald te doen, alleen onkosten vergoeding zoals brandstof wordt geapprecieerd.
  De bepaalde tijd onbetaald kunnen wij eventueel nader bepalen mocht de keuze op mij vallen.

  Het geld verdienen is voor mij voor nu van onderschikt belang juist omdat jullie bedrijf en de vacature mij enorm aanspreekt en ik verder de wil en de mogelijkheden bezit om mij te kunnen ontwikkelen om hoe dan ook meer dan voldoende te kunnen bijdragen in jullie inspirerend bedrijf.

  Misschien eens vrijblijvend een theetje samen doen om te sparren over de evt. mogelijkheden?

  Groet Marion Dijkstra

 2. Hoi Jenneke, nu maak je mij wel heel nieuwsgierig.
  Was dit echt je antwoord op Mario Dijkstra.
  En wees niet ongerust ik kom niet solliciteren, niet omdat de wil er niet zou zijn, maar omdat het niet kan.
  Het is een geweldige baan die je daar aan bied, en je lijkt me ook een heel fijn mens met vooral genoeg gevoel voor humor, en heel veel inlevingsvermogen.
  Ik ken je alleen van je vlogs en van Deel je Verhaal.
  Ook dit doe je met veel passie, leuk om naar te kijken en luisteren. Dit gezegd hebbende ga ik nog 1 ding achter laten ; )
  Ik weet iemand die aan alles voldoet en hoop dat degene ook gaat solliciteren, ik zal dan ook je vacature zometeen doorsturen.

  Wens je hele fijne feestdagen,
  Groetjes Kitty B

  • Jenneke van Genechten says:

   Hallo Kitty,

   Dat was echt het antwoord 😉 Te bot? Niet mijn bedoeling! Ik word overspoeld met reacties, dus ik probeer alles even via dezelfde weg binnen te krijgen.
   Wel leuk dat je reageert en dat je de vacature gaat doorsturen naar iemand.

   Fijne feestdagen!
   Jenneke

Reageer

*