button-fbbutton-ln
logo

het tekstbureau van waarachter gepassioneerde tekstschrijvers zich verliezen in hun pennenvruchten. Lees meer.

Eigen bedrijf beginnen? Jennekes Road To Success (video)

Wie er achter Lettergeniek zit, is je natuurlijk niet onbekend. Maar wist je ook al hoe Lettergeniek is ontstaan en wat zich achter de schermen afspeelt? De NHTV in Breda, de school waar onze Jenneke de opleiding International Media & Entertainment Management studeerde, interviewde de grote baas van Lettergeniek voor de serie Road To Success. Hierin legt Jenneke uit hoe ze vier jaar geleden haar eigen bedrijf begon en hoe ze werkt aan haar weg naar succes.

Door: Vera Vaessen

Jennekes Road To Success begon tijdens haar afstudeerproject aan de NHTV, inmiddels vier jaar geleden. Om af te studeren, bestond er de optie om je eigen bedrijf te beginnen. “Toen dacht ik nog, weet je, ik zie wel wat het wordt”, legt ze uit in de video. Maar haar afstudeerproject Lettergeniek groeide uit tot een serieus eigen bedrijf, mét kantoor in Heerlen.

“Laptop, pen en papier, en gaan!”

Hoe begin je een eigen bedrijf? Voor Lettergeniek was er eigenlijk weinig nodig in het begin: een laptop, pen en papier, en gaan. In het interview zien we onze Jenneke niet alleen in haar kantoor, maar geeft ze ook een kijkje bij haar thuis — en daarmee achter de schermen. Want als interviewster Eline vraagt of ze haar werk ook wel eens mee naar huis neemt, moet Jenneke lachen: “Ik zit gerust avonden of weekenden te typen, zelfs in bed.”

Eigen bedrijf? Kies iets dat je leuk vindt

Dé tip die Jenneke geeft voor ambitieuze en beginnende ondernemers? “Kies iets wat je écht heel erg leuk vindt, en dan gaat het wel goed komen.” En krijg je onderweg naar succes meer interesses? Probeer ze dan te verwerken in je eigen bedrijf! Zo vertelt Jenneke dat ze tegenwoordig niet alleen maar blogt, maar ook nog vlogt. Bijvoorbeeld voor VVV Zuid-Limburg, maar ook voor zichzelf, over haar nieuwe Road To Success naar Santiago de Compostella.

Ben je benieuwd naar het hele interview (of naar de katten van Jenneke)? Bekijk hieronder de video!

Kunnen we nog iets anders voor je betekenen?
SchrijvenRedigerenBladen makenVloggen

Reageer

*